esmaspäev, september 27, 2021

Täna - püha taevas

 27. september on 27 korda eriti eriline kuupäev. Sain 27 aastat tagasi kolmanda lapse emaks... Mõtlen, kuhu need aastad on jäänud... Oli nagu eile kõik see ime... 

Täna käisin jälle laulmas. 

Aga enne soovisime kohvitada. Saime varem linna. Mõtlesin salaja, et täna pidulikum päev ka minu jaoks, siis võiksin ju kohvikus endale lubada head ja paremat. Olin uurinud paari söögikohta, kus nagu igasuguseid passe nagu ei nõuda - need olid millegipärast suletud ja ühtki infot ei olnud kuskil. Tegime kesklinnale tiiru peale. 

Kvatalis Hesburgeris otsime kohvi kaasa. Kaasa ostes ei nõuda passe. On narr tunne, et terve inimene peaks nagu kalli testi eest omale söögikohas laua lunastama...   Ja mul küsimus, kas näiteks testi rahast osa läheks ka söögikohtadele... Ok, see selleks. Hesburgeri mees - teenindaja oli väga lahke olekuga, ütles, et tal tegelikult on paha tunne, et peab klienditele ei ütlema... 

Me tegime oma kohviku Kvartali pingile. Koht oli. Soe hommikupuder, mille otsime poest, oli. Kõhudka said meil täis. Nalja ja naeru oli ka nabani. 
Panin tähele Kvartali reklaami: Seoses koroona tagasitulekuga palume... Sorry, mina küll ei tea, kuhu oli läinud koroona, et tuli tagasi... Minu teada on hirm juba poolteist aastat. Ja vaid hirm... Reklaami loogika viga, minu meelest. Muigasin omaette. 
Mul oma elu elada. Mul pole aega hirmuga püsivalt tegeleda - see EI anna mulle energiat. 

Minu lemmikkohvikus Pierre´s arvati, et kuskil ei saagi passideta süüa... Las arvavad pealegi.

Minu kõht on küll täna täis. 
Kogunisti torti. 

Olen selle eest tänulik, et täna oli nii vahva ja hea ilmaga päev💖
Ja üldse, et võin laste kõrvalt isegi õppida veel...

2 kommentaari:

Carmen Pritson ütles ...

Sära edasi Tiia. Oled imeline naine.

tiia ütles ...

Aitäh, Carmen!
Sinagi oled imeline!