pühapäev, jaanuar 02, 2022

Joon all 2021 aastal

 Ainult kaks asja jäi tegemata .2021 
1. Teine taevast hüpe. Seda tahtsin teha, kuid ma ei  tabanud hetke, kui teha... 
2.Õige härra leid... Ega ma ei otsinudki 😋 
Vähemasti jäin enda juurde, et vaid sexi-abistaja ei tooks mu elu seda igatsevat armastust, mis minu hing ihkab. https://tervispluss.delfi.ee/artikkel/92226863/meil-koigil-on-oigus-naudingule?fbclid=IwAR1ZSfDTRkLyile1msWUNKuuJRcFQZIAaglaT7kg9lCCG6xZlXAtoZRWusg  
    Me vajame jah naudinguid ja armastust, kuid vaid sexi-abistaja siin ei täita tühja kohta, kui ei ole armastavat sexi... Seda ei suutnud artiklis Ritale  otse nii välja öelda. Ehk ei olnudki vaja. Mul sai loo vastukajana palju nalja ka, sest kõik "pakkumisi" võtsin naljaga ja kõik jäid pikka ninaga... Mina pole ostetav moosijutuga. Sellest ei bloginud ma teadlikult. Ausalt, väga kurb on, et loo hea mõte läinud paljudest mööda.  Mulle tundub, et armastuse või väärtuste nimel ei viitsida enam üldse vaeva näha või ei loeta sügavuti. Hästi palju on vaja näha vaeva kõikidel, et iseendas see armastuse nauding üles leida, see suur töö.
Ma ei teagi, kuhu maani on jõudnud Eestis sexi-abistaja teenus ja kas see jõuabki ametlikuks...
Mina tean, mida või keda soovin mina, vähemaga ma ei lepi. 

Lugesin märkmikust eelmise aasta soove, suurimaid ja pisimaid. Need kaks asja jäid linnukeseta. See härra oli soovitud pool naeruga,  üldse mitte tõsimeeli... Et tõelist armastust leida, peab väga tõsiselt unistama...
---

Selle aasta soovid ja unistused olen ka üles kirjutanud. Unustan viivuks need ära nüüd.... Vaatan, kuidas 2022 läheb rahulikult ja rõõmsasti...

Kommentaare ei ole: