esmaspÀev, jaanuar 03, 2022

Tuleb - tuleb

 ... uus maal 😉

PĂ€ris mitu kuud ei ole suutnud korralikult pintslit varba vahele. Lihtsalt vaim puudus. Mina ei suuda miskit ilusat luua, kui puudub emotsioon, tunne, vaimsu...  Hinges valitseb tĂŒhjus... nagu tĂŒhjus kĂ”ikjal...

See tunne ei meeldi mulle. PĂ€riselt ka. 

Siis peabki teisi asju tegema, millel on see  kĂ”ik - tunne ja vaimsus olemas. Hea energia.

See pole laenatud sĂ”nakĂ”lks... 

See on minu enda aastate pikkune kogemus.

Momendil, see moment on kestnud kuid ja kuid, vĂ”ib olla aastaid - jah kindlasti aastaid, et sooviksin mujale elama minna... See tunne aina sĂŒveneb... Siin on saanud energia kuidagi otsa... Ammendunuks... Ma ei mĂ”tle kĂŒll pĂ€evast pĂ€eva sellele, kuid mingil  viisil see hĂ€irib mind... Loomulikult armastan oma vĂ€ikest kodu ja olen tĂ€nulik, et ĂŒldse see mul on. Kuid samas on tunne, et vĂ”iks edasi liikuda... 

Maalile tulebki valguses istuv ja mĂ”tlev tĂŒdruk, aga ĂŒmberingi pimedus. Ei ole   sĂŒnge maal.

Idee sain 12.12.2021.


Kommentaare ei ole: