esmaspäev, jaanuar 03, 2022

Tuleb - tuleb

 ... uus maal 😉

Päris mitu kuud ei ole suutnud korralikult pintslit varba vahele. Lihtsalt vaim puudus. Mina ei suuda miskit ilusat luua, kui puudub emotsioon, tunne, vaimsu...  Hinges valitseb tühjus... nagu tühjus kõikjal...

See tunne ei meeldi mulle. Päriselt ka. 

Siis peabki teisi asju tegema, millel on see  kõik - tunne ja vaimsus olemas. Hea energia.

See pole laenatud sõnakõlks... 

See on minu enda aastate pikkune kogemus.

Momendil, see moment on kestnud kuid ja kuid, võib olla aastaid - jah kindlasti aastaid, et sooviksin mujale elama minna... See tunne aina süveneb... Siin on saanud energia kuidagi otsa... Ammendunuks... Ma ei mõtle küll päevast päeva sellele, kuid mingil  viisil see häirib mind... Loomulikult armastan oma väikest kodu ja olen tänulik, et üldse see mul on. Kuid samas on tunne, et võiks edasi liikuda... 

Maalile tulebki valguses istuv ja mõtlev tüdruk, aga ümberingi pimedus. Ei ole   sünge maal.

Idee sain 12.12.2021.


Kommentaare ei ole: