kolmapäev, jaanuar 05, 2022

Ma ikka oskan!

 Oli mõnus ja asjalik päev.

Sai linna minnes läbi tiirutatud vallamajast. Soovitud uut aastat. Ja sotsiaalosakonna juhataja Karmeniga räägitud selle aasta IAT-st. Mul ei olnud veel selgelt pildi silme, kuigi juba novembris küsisin heaga. Nagu ikka 21 aastat olen teinud, et alustan isikliku abistaja teenuse küsimist  mitu  kuud enne uut aastat...  Tean, et sotstöötajad ei harju vist iialgi, et olen hullumeelselt järjekindel ja üliaktiivne. Sest koolides  ei õpetada sellisega nagu mina toime tulema 😉😂   Nali naljaks, aga kes veel minu eest seisaks, kui mina ise. Annan võimaluse juurdegi õppida... Kasu alati kahepoolne, minu meelest.  
Nüüd  olen veendunud, et mul IAT jätkub,  kui projekt lõpeb veebruaris. Teisiti ei saagi olla. Oleksin isegi midagi välja mõelnud, kui valla poolt oleks olnud ei... Tundub, et siiski kõik teenuses hästi. 

Mul on oma aeg praegu oma elu elada. Kuna siis, kui mitte täna ja praegu!

Võib olla õnnestub näiteks näitus teha Hispaanias... See on juba eelmise aasta unistus, kuid küll saab olemagi, kui on õige hetk ja õige koht 😊😉 

Uue ID taotlemine lükkus mõne päeva võrra edasi, sest unustasin kaardi koju. Mul  lihtsalt saab viis aastat läbi. Netis ei saa ma teha, sest mul pole sõrmejälgi... Helistasin eile Politsei ja piirivalveameti klienditelefonile igaks juhuks, küsisin nõu.  Suhtlemine oli meeldiv, mind kuulati ja Egle tõlgis - ei olnud ühtki probleemi. Minu küsimus, et kas ehk varbajälgi saaks teha, sest teen jalgadega, oli ootamatu. Käiti isegi inõu küsimas. Mina sain ilusti vastused: minna kohale või arstitõend... 
Nohjah, see tuletas meelde, kuidas aastaid tagasi hakkasin kirjutama allkirju jalaga - kõik jooksis kellegilt nõu küsima, kas jalaga võib... Praegu ju sama asi, teises variandis 😂 Maailmas ei muutu miski, isegi mitte minu jalad...  
Kuigi ma ei mõista, miks on üleüldse sõrmejälgi vaja... Keda või mida pean kartma, või kes või mis peab mind kartma... Turvaline... Ma ei tea, kas sedagi uskuda... Soovin rohkem uskuda inimeste omavahelist usaldust. Kuid infotehnoloogia areneb maailmas, kuid kuhu... Loodan, et siiski headuse ja valguse poole... Vahel teeb kõhedust. 
Eks annan  teada, kuidas laheneb mu jälje andmine. 

Kunstipoes küsiti juba mitmendat korda , kas tean, et ostan õlivärve 😂😂😂  Mis toimub  nagu... Järgmine  kord hakkan sealsamas poeleti taga maalima. Äkki siis jäävad lollakad küsimused järgi... Kuidas võib üldse müüja kliendile selliseid küsimusi esitada... Uskumatu...

Kommentaare ei ole: