laupäev, mai 21, 2022

Tõeline unistuse laupäev ehk kollasel järvede rohkel Eestimaal

 Carmen Sofia  raamatu "´Unistuste päev" esitlusest kirjutan pisut hiljem...

Karlova kohvikute päev oli tõeline kohvikute päev. Ei saanud liikuda ei autoga ega jaja. Lahe oli. Ilmaga vedas ka.  
Isiklikult olin Karlova kohvikute päevadel esimest korda. Ennem ei ole õnnestunud neil käia...

Pärast sõitsime lihtsalt Pangodi ja Luke kandis ringi. Küla ja metsateedel, mis viisid üles ja alla . Tihti oli kõhus õõnes  tunne... Avastasime Eestimaad ja järvi, Luke mõisat... Põllud kollased. Eestimaa justkui kollane hetkel. 
Eestimaal on ikka ilus elada.
Kui veel mõelda, et kõik ilus ja kena ja parim tuleb inimeste endi seest, siis näib Eestimaa võrratu paik maamunal...

Tänases päevas oli mul lapsi ja noori. Praegugi olen väikese noormehega... Tunnen end tõesti omas mullis üli hästi, kui olen lillede ja loomade ja laste hoidja... See annab mulle palju juurde alati...

Kommentaare ei ole: