pühapäev, mai 29, 2022

 Pühapäevane rabarberikook. Viimastest sügavkülma rabarberitest. Külmik tuleb tühjaks süüa enne uusi marju... 

Kook tuli hea. Koogist järel vaid pilt... 

Oli mõnus pühapäev.  Kodus.

Olen tänulik Kristile, kes alustas taas veidi töötamist isikliku abistajana mu juures. Mõni aasta olid paus. Mul kuidagi enda sees hea värske tunne - koostoimetused sujuvad nagu ei oleks olnud vahepealset pausi. See on see tunne nagu tuleks koju üle pika aja keegi oma inimene. 

Aga päris uut inimest isiklikuks abistajaks pole ma veel leidnudki... Tööpakkumisi on loetud tuhande ringis, ja ainult üks inimene on kirjutanud. Loodetavasti kohtume ka. Olen veendunud, et kuskil juhtmel on miski kala sees või peal, miks muidu on isikliku abistaja kandidaate nii vähe, või õigemini polegi ...

Kommentaare ei ole: