neljapäev, mai 12, 2022

Vajan isikliku abistajat...

 ... suveks ja kauemakski.  Töötamise aeg oleneb tuhandest asjaoludest. Võib proovida ja töötada, minna ja tagasi tulla...  Isikliku abistaja töö nagu kõik teisedki tööd ei ole igavene... Elus tuleb palju uusi tööasju proovida, kui olla avatud ja tahtja. Ainult nii saab igaüks teha omaenda elust värviline kunstiteos.😉

Olen mitu päeva edasi - tagasi mõelnud, kas ja miks vajan uut isikliku abistajat. Vastust on jah. 

Juba sellepärast vajan oma tiimi - mul  isiklikke abistajatega  on oma tiim - kedagi taas veel, et naudita suve täie mõnuga ja luua uut.😍😉 Suvest võtta loovalt päikeseenergiat pimedamaks ja külmemaks ajaks, mis õigepea jälle saab olema... 
Soovin olla kellegagi kas või taas maa ja taeva vahel ning mõelda, kui vahva ja ilus üldse on elu, milline vägi on inimesel, ka mul endal, kui lubada iseend julgelt lennutada.😍 (See pilt tehtud Maarikalt kunagi aastaid tagasi tolleaegsel Pühajärve vaaterattal) 

Tõenäoliselt minuga koostöös saavad olema  jällegi millegipoolest erilised suvised hetked, Ka isiklikke abistajatele. Koos loome ja kasvame iseendas. Kuigi isiklik abistaja on minu füüsiline abi, minu käed ja jalad. Siiski mitte ainult. Aina rohkem usun ning oleme abistajatega ka rääkinud, et vaimselt ja hingeliselt anname teineteisele palju juurde. Maailmaelu avardub loovalt, kui olla kooshingamises. Kas või väga lühikest aega. Kuid igas hetkes on midagi võimalik õppida või vähemasti korraks millegi üle mõelda ... ja siis taas edasi minna omal teerajal.

Mul on praegu tiimis kolm armsat abistajat, kelledega teame üksteist aastaid - Hanna-Liis, Mirjam ja Kristi. Neile võin vägagi kindel olla. Siiski ka neil on  oma elu ja suvi. Minu jaoks on oluline abistajate heaelu ja nende väärtustamine. Seetõttu  ka vajan kedagi juurde. 

See ei saanud küll päris traditsiooniline töökuulutus. Kuid mul praegu seesugune tunne, et just nii peangi kirjutama. Kes soovib, võib seda postitust julgesti jagada! Ise olen avardud kõikidele isiklike abistajate kandidaaditele! Soovin  motivatsiooni kirjakest mõne lausega, miks pean sind isiklikuks abistajaks võtmisel  tähele panema.😉

Minule saab kirjutada tiia@lux.ee või ka helistada 5529317. 

Lisan konkreetsema ja ametlikuma töökuulutuse, neile,  kes viitsivad postitust lõpuni lugeda. Arvan, et see on paljudel tüütuseni peas... Mul endal küll! 😂

Töösisu: Isikliku abistajana on Sinu tööks mind füüsiliselt aidata nendes toimingutes, millega mina ise füüsiliselt toime ei tule. Need toimingud ei ole midagi võõrast tavainimesele ning töö sisu on lihtne: mina ütlen täpselt, millega soovin Sinu abi, sest mingi osaga elust saan ka ise väga hästi hakkama.
Ma ei vaja kõrvalabi 24/7. Töösisuks on kindlasti ka minu ratastooli käsitlemine (liikumisel abistamine)´ja vajadusel minu "tõlkimine".

Mina pakun Sulle: # paindlikku tööaega # vaheldusrikast tööd # toredat seltskonda # töökogemust abistajana # head ja konkureerivat tunnitasu Mina soovin Sinult: # füüsilist vastupidavust (töö eeldab natukene füüsilist jõudu, kuid ei midagi kontimurdvat) # ausust ja usaldatust, koostegutsemist # kohusetundlikkust (lubadustest kinnihoidmine tööaja kokkuleppimisel, et ma ei jääks hätta)

Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, sest minagi elan täisväärtuslikku, aktiivset ning loomingulist elu. 🙂 Töö on ideaalne inimesele, kes otsib lisatööd või/ja tööajast paindlikkust, sest tööaeg on alati minu ja abistaja kokkuleppeline küsimus. Väljaõpe minult ja vilumus tuleb kiirelt (kogemused eelmiste abistajatega on näidanud).

Konkureeriv tunnitasu.

Leping Kastre vallalt.

Kommentaare ei ole: