pühapäev, mai 08, 2022

Printsessi mäng, kuid päriselt!!!

 

Eile nautisin päeva. Valisin teadlikult ja otsustavalt iseendale printsessi rolli😉😋 Ja tundsin end päev mõnusasti. 💖 Unustasin kõikvõimalikud argimured ning lihtsalt olin. 

Olin kohal hetketes. 

Kohal Meistriklassi külluse lõpupeol Liipa talu koolitus ja puhkekeskuses. 

Nüüd olen osalenud kahes Carmeni Meistriklassis.. Olen saanud tohutult palju Carmenilt nippe, kuidas olla iseenda bränd külluse ehk rikkuse teel. 

Mina olengi oma elus printsess!!!💖😉

(Kuninganna mulle ei meeldi olla, sest siis peaksin proualik olema... Aga see ei ole loomuses😂😂😂)

Minu bränd on inspireeriv häirimine.

Ja mul saab olema kindlasti oma loss - väike maja aiaga ning uhke auto...Ja kindlasti väga loov töö., mida teen alati säraga nagu siiani. 

Kindlasti suudan veel iseend üllatada ja siis kõiki inimesi, kes on juba minuga kohtunud või veel kohtuvad. 
Nüüd tean, miks ühel vahepealsel hetkel  ammusel  ajal tahtsin Carmeniga kangesti kohtuda, kui ta töötaas teles... Ma ei tahtnud saadet, olin niigi pildis... Aga ükski soov ega kohtumine pole juhuslik siin maailmas.  

Elu mängib omi mänge.
Mängureeglid on aga  tihti universumi käes.

Meil tuleb lihtsalt hingeliselt näha ning osata mängu sees olla ja juhtivalt kaasamängida. See tundubki vahel ületamatu raskus...

Olla külluses omaenda bränd on suurejoonelinee  värviline kunstiteos, mis valmib ehk siis , kui avad oma põhjanaela värava... Vahva õnn, et saan sellist kunstiteost ikka veel maalida kogu oma olemisega .

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Sa oledki printsess ja täiega🙏❤️

Tiia ütles ...

Aitäh :)

Piia ütles ...

Võluv ja imeline koosloomine ja kasvamine! Aitäh raamatu eest! Lugesin selle hommikukohvi kõrvale ühe hingetõmbega läbi. Olen liigutatud siirusest ja armastusväärsusest, mida kirjeldad, millest hoolid. Päikest ja väge Sulle, printsess!

Tiia ütles ...

Tuhat tänu, Piia!
Koosolemine ja kasvamine võluvalt vahva ja imeline ju.