reede, mai 26, 2023

See töö on ROHKEM kui meeldib väga!!!

 "See töö on rohkem kui meeldib väga!!!" ütles Marju, kes tuli töövestlusele ja tegi kohe ka proovipeva, otsides õigeid sõnu enda tunde väljendamiseks. 

Minu meelest sellest lausest saaks  isikliku abistaja teenusele / tööle hea mõtlemapanev reklaamlause. Kes saab aru, see saab, kes ei saa - jumal olgu nendega. 

Minul on hästi hea meel, et olen leidnud super kuulutusele, mida blogi statsitika arvutuselt loeti üle 2200 korra, isiklikud abitajad Kaisa ja Marju. 

On veel mõned kandidaatid, kellega pole veel kohtunudki või kes ei ole   jõudnud proovima...  Mine tea, ehk pole neile veel see õige äratundmine või mis iganes... Mina olen neilegi ikka avatud... Ja kui ei kohtugi kellegagi enam mitte kunagi, siis millegiks oli põgusat kontakti omavahel vaja... 

Ja praegused ja endised isiklikud abistajad on samuti olemas mul. Loodetavasti mõnel suvepäeval võib mind kohata jälle Eglega... Mäletate, Eglega kirjutas ajakirjas ´Tervist´ minust ka loo https://www.tiiajarvpold.ee/2022/12/ajakiri-tervist-november-2022.html

Usun, et ees on tõeline suvi mul.

Kommentaare ei ole: