neljapäev, mai 04, 2023

Wauuuu

 Olen vist jumala hea töökuulutuse kirjutanud - ise ka ei suuda uskuda 😂😂😂 Siiski usun ja olen enda üle pisutki uhkegi - töökuulutuse kirjutamis õppimine teeb meistriks. 😉

Blogi eilset töökuulutuse postitust on loetud üle 1200 korra!!!  Facebookis like ka üllatavat palju ning kommetaare seinast  - seina. Saan kommentaarideski juba valgustada IAT-d, seegi hea. Mõni ikka väga kinniste silmadega, ei nähta üldse laiemalt, kui vähene hooldaja raha ja miks kuulutusi mul nii palju... 
Tegelikult mul endal on ammu üle viskanud kuulutuse üles panemine. Kuid mul ei jää ju muud üle - olla või mitte olla... 

Olen suhelnud viie inimesega... 

Oleksin väga rahul, kui tuleb / tulevad mu teele, kes jääb/jäävad kauemaks...    Et saaksin jälle mõneks ajaks töökuulutuse ära unustada ja elada muus ka loovalt... 

Kommentaare ei ole: