kolmapäev, mai 03, 2023

Vajan Sind, isiklik abistaja

Heihopsti, Sina, kes soovid olla
                        minu isiklik abistaja!   

Mõtled, kas sobin ja mis töö see on... 
    Julgustan Sind aru saama ja
            tulema proovima seda lahedat tööd!

 Sobid, kui on Sul soov olla 
                         minu lisakäed ja lisajalad       
  ehk abistada mind füüsiliselt 
                              toimingutes / toimingutes, 
                millega  mina ei saa füüsiliselt hakkama.     
                   Ise teen palju jalgadega.   Ma ei vaja Sind 24/7.

Vahel, kui soov, oled mu hääl ehk tõlk.                                                                                                                   Mul on hääldus - kõnepuue, kuid räägin ja kogunisti laulan. Mu kõnega on vaja lihtsalt harjuda. 

Sobid Sina, kes Sa                                                                                                                                          rõõmsameelne ja usaldusväärne, pisut seikleja, avatud uuele, keskmise jõuga.               
Töö on lihtne ja vahva. Ideaalne lisatöö.  Väljaõpe minult. Töö saad selgeks mõne päevaga.            
                          Tööaeg kokkulepel, kuid lähtudes siiski minu vajadustest, plaanidest.                                               
                    Isikliku abistajana abistad mind kui õnneliku ja väga tegusat naist
                                               kodus - tööl - puhkehetkel.

Enda poolt Sulle pakun rõõmsat ja rahulikku töökeskkonda. 
                    Tunnis alguses 7 €. Lepingut MTÜ TM Loovus´ega
 Sinu peamine töökoht on mu kodu, reisides näiteks hotellid jm. 
            Reisid ja rändamised minu kulul. 
                  Võib juhtuda, et minuga olles saad endalegi uusi tutvusi.                                                                                                                                      

                                                TULE PROOVIME TŠILLIDA JA RALLIDA  HEA TIIMINA!

Mulle võid kirjutada tiia@lux.ee , tmloovus@gmail.com või facebooki postkasti ning helistada 5529317, vastan sõnumitele ka. Küsi huvitavaid küsimusi ja ütle mõne lausega, miks soovid isikliku abistaja tööd minuga ja mu juures.  Siis saan minagi omaltpoolt veel rõõmsasti räägita lisainfot. 

Ootan põnevuse ja rõõmuga!

Kommentaare ei ole: