teisipäev, mai 16, 2023

Nii, suvi peab tulema lahe

 Tõesti, suvi peab tulema lahe. Kui mina ise ei hoia end tagasi... ning kui mina ise soovin, ja soovin lahedat suve.

Hetkel tundub mulle, et isiklike abistajaid peaks jättkuma igaks päevaks, igaks hetkekski, kui ma teda vajan... Olen kohtunud ja kohtun usutavasti veel toredate kandidaatidega, kes on nii minu inimeste moodi. Olen ennemgi öelnud ja ütlen nüüdki, et ükski lisakätepaar ei ole üleliigne.  
Võib - olla nii mõnigi arvab, et vajan üht isikliku abistajat. Viimasel ajal on seda hästi palju küsitud, kas olen ühe leidnud...    Mul alati olnud mitu iskliku abistajat üheaegselt nö graafiku alusel. Kuigi meil pole kasutusel iial olnud sõna "graafik", praegu jäin  sellele mõtlema... On minu ja isiklike abistajate soovid ja plaanid, mida paneme klapima. Nädal või kuu ette, mina tean vahel oma plaani aasta ette. 

Usun ja tean, et suvelt võtan, mis võtta annab. 

Täna meisterdasime Kaiga voodiääre pehmemaks. Kuna mul pole varem olnud päris voodit, siis ei osanud keegi, mina isegi arvata, et magama minemisel löön vastu servi põlve sinirohekollaseks, kui hüppan toolilt voodi... Ega ma ei jätnud oma jonni ka - pagan oma voodi pean iga hinna eest saama. Ja mitte iga õhtu pole mul võtta kedagi appi...  Siis mõtlesimegi, et alati on voodiäärt pehmemaks teha ja muuta selliseks nagu mina vajan. Voodi iseenesest väga hea. Uni super hea. Voodit kui Tiiatibu pesa ma ei anna ära ega vaheta.  Lihtsalt 50 - 60 cm voodiäärt on erimoodi teha. See tuleb katsetamismeetodil. 😉😊 
Kusjuures hommikuti olen pesast tooli saanud ilusti. 
Kass Bongo on voodi boss. Ka öösel. 

Tegelikult oli töine päev mul. 
Nii lahe.
Homme omamoodi uus päev.

Kommentaare ei ole: