neljapäev, mai 09, 2024

Eilne põnev päev

 

Eile ütlesid Jüri ja Maikel, et poctcast lindistust, et sai kindlasti veidi ajalugu tehtud... 😀😇 Mul ei ole aimu, milles see on. Kuid Kristiga arvame, et selles tõlke pärast... Ajasin noormeestega juttu nagu alati tõlkimisega . Seekord oli minu hääleks taaskord Kristi. Muu  oli mu meelest nagu kord ja kohus

Sandid Hoos Poctcasti  minuga kuulete peagi. Maikuus veel.

Ma ise olen eriti elevil. See oli mul esimene poctcasti lindistus. Loodan, et mitte viimane. 😋😀

Räägitud sai palju.

Palju jäi rääkimata... 

    Studio oli Eesti 200 kontoris. Seal leidsin uhke tooli.


Veel käisime Maarjaga lauluproovis     Klaveril Elina. Avatud Koolis. Alguses läks kõik mul sassi. Olin vist veel rääkimise lainel... Lõpuks jäin rahule endaga.


Kommentaare ei ole: