kolmapäev, mai 29, 2024

Sinu joonistused jäävad...

 See on uskumatu, et sina, Allar, lahkusid vikerkaarele... Vikerkaarele, mis on sama värviline, nagu mu silme ees iga su joonistus... maal... Sa tegid võrratult kunsti suu abil... 

Mitmeid kordi mõtlesin, et võiksin minna sulle külla hooldekodu.. Väga tahtsin sattuda su näitusele... Suhtelise lühikese kunstniku elu jooksul said teha mõned näitusedki... Ma naersin veel rõõmuga, et varsti oled minust ees... 

Kuid ma ei kohtunudki sinuga ... 

Praegu tean, et eal ei või midagi lükata lõpmatult edasi... Tuua endale vabandusi ja looda, et kord vabandused saavad otsa... ning siis teen, lähen, olen... Lõpmatu saab ka lõpuks lõpp... Siinses elus... 

Aga mul on väga hea meel, et minul on olnud ka võimalus olla julgustaja sulle, et hakka joonistama.... suuga...  Facebookis ... 

Usun, et nautisid värvilist kunstniku elu..


Kommentaare ei ole: