esmaspäev, mai 27, 2024

Aga mina leidsin soovikaevu


Sellist soovikaevu ma ei ole unes kah näinud! Ainult väike apsakas, mille ma võin kohe ära parandada, kui ma satun kaevu juurde - ma ei vändanud vänta! Mulle öeldi, et ainult sel juhul läheb soov täide, kui vändata vänta. Aga selle vea parandamine võib tulla üsna varsti, sest see äge ja kihvt soovikaev on mu aiamaa vastas, pole üldse kaugel! 😀 Igaks juhuks ma ei ütle kõikidele, kus mu aiamaa täpselt on, muidu tuleb soovijaid äkki liiga palju... 😂

Ma ütlen et mul on ikka geniaalsed noored, kellel on kätt, silma ja kunstiannet! Ma tegelikult soovisin ühe soovi ka, puudutasin huvi pärast vänta ka. Aga ma lihtsalt ei teadnud, kas vändata võib.

Aga mis soovi ma soovisin, see jääb küll kaevu ja minu saladuseks...

Aga mul on veel soove...

Kommentaare ei ole: