esmaspäev, mai 20, 2024

Nüüd miskit tõsisemalt

 

Aiamaale minnes leidsime konna. Arvatavasti vaesekene oli kuumast shokis. Kristi kallas talle veepudelist veidi vett... 
Konn hakkas hüppama. 
Mina kilkasin, et prints, kuid ma ei suudle... Kristi teadis, et me käed võivad liiga kuumad olla, kõrvetavad konna... Võib olla tõesti. Ei tea konnadest eriti palju...  
      
Tavaliselt piirdub teadmine, kes kardab või ei karta konni. Või konn muinaslugudes prints... Ja teedel võib olla konni... Ja nii edasi... Aga nende hingeelust mina küll ei tea eriti midagi. Tunnistan. 
    Tänagi lasin oma printsil minna.
Ei tahtnud, et kuumeneb suudlusest üle...!!!

Tänan siiski prints-konna, et ta mu teele just täna sattus! 
Ma mõtlesin, millal on õige hetk postitada, mis mulle meeldis kõige enam Suudlevast Tartu kontserdist ... See oli vaheklipis pool viivu, kui ratastoolis suudeldi ka. See oli lihtsalt  nii lahe ja inimlik, et kedagi polnud suudlemiste analüüsides - uuringutes ära unustatud. 
Kõik vajavad õnne.
Suudlusi. 
Ja samas tean ise, kui keeruline on olnud mul endalgi mõelda, et mu huuled võivad suudelda, et puue ja ratastool... Nüüd küll teised tegurid, miks viimased aastad pole suudelnud... Ma lihtsalt ei ole leidnud, keda suudelda. Lasin tänagi printsil ära joosta... Nali naljaks, kuid elu tundub vahetevahel kummaliselt halenaljakas... On mehi, kes tahavad kohe ja ainult voodit - noo, palun, kuid minuta... Nii mõnus on ka üksi voodis magada. Vähemasti minul. On mehi, kes ei julge minuga kohtuda, kuigi nagu soovitakse... See on vist nende eelarvamustest kinni, et kuidagi erivajadused ja tugev,. kuid samas õrn naine ei sobi kokku... Kuid mina olen lihtsalt eriline naine.  Soovin kohtuda ka eriliste inimestega. Ma ei  mõtlegi, et meist saab koheselt jumal teab kes... või milline paar... Ei. Imeliselt särav suhe  võib juhtuda veel vaid ühe erilise meeshingega, kui ta ainult mind üles leiab.😉 Ise ei jookse teda taga ajama... 😂😋  Kui ta mu teele satub, küll ma siis peatun  ja naeratan.  
Selline kelmikas postitus täna.
Ja veel, erivajadustega inimeste seksuaalsusest on minu meelest räägitud kuidagi vääralt. Ühelt poolt on normaalne, teisalt ebanormaalne. Samas ei räägita armastamisest / armastusest ega õnnelik olemisest... Ja kui räägitakse, siis väga vähe.  Seda minu meelest. Aga see on pikem jutt, laiem teema.

Kommentaare ei ole: