neljapäev, mai 30, 2024

Puudub vaid kuum suudlus... 😅

 

Mitu kuud tagasi tuli mõte, et mu riiete seas võiks leiduta taas tragi.. Sai otsitud.... Kes otsib, see ka leiab 😂 Ja veel ROHELISE. Ausalt ka, värvilist ma ei otsinudki... 

Täna kirbukal - armastan tõesti kirbukaid ja kaltsukaid, seal on värve ja kihvte asju - naeratas laialt minu tratgi vastu. 

Tavaliselt ma poes ei viitsi proovida selga. Täna proovisin. Kui õues poleks olnud nii kuum, siis oleksin tragi selga jätnudki... 

Aga ma näen välja nagu moeajakirjast hüpanud... Või mis... 

Olen tõesti happy!!!

Nii tore on ise osta endale miskit ilusat ja kihvti. Samas pole ka vastu, kui vahel tuuakse mulle riideid koju kätte. Ikkagi teine ring nii või teisiti... Kuid siiski, ise minna ja olla on hoopis muu. Seega olen alati tänulik, et saan minna ja olla ise kohal poeski. Ei ole virinat,  näiteks, et palavusega jälle poodi... Ja lõpuks, ega ma ju päevast päeva ka ei käi poodides. Ei viitsikski... Täna veetsin ilusa päeva väljas. Võtsin päevast maksimaalse. Niigi saab praegu üle mitme päeva välja. Ma ei teagi, kumb palavam, kas tuba või õu... Igatahes mulle meeldib päike ja suve sära ja hea soe ilm... 
Puudub vaid ideaalset kuum suudlus... Olen siiski naine, kes võiks lubada neidki kavalaid igatsusi... 😉😊 

Kommentaare ei ole: