esmaspäev, mai 20, 2024

Pärast hommikukohvi...

 ... otsustasin, et lausa pean õue minema. On ju nii pagana ilus ilm. Õues saan olla niigi minimaalselt - patt oleks mitte kasutada võimalust. Täna oli mul isiklik abistaja Kristi, kellega saab  ikka hullemaidki asju teha ja õueski käia... See on minu elu, ma pean lihtsalt valima, kellega mida teen ja siis ei tundugi olema takistust. Ei olegi neid. Sest mina olen siiski oma elu - oluga sedavõrd harjunud nagu kõik teisedki inimhinged. 


Täna sain isegi pesu kuivama panna ja tuppa tuua. Muidugi Kristi kätega, kuid pesuga kausi sain siiski süles tassida. Ideaalne pesu ilm oli - nelja tunniga pestud ja kapis tagasi õuelõhnaga. 
Sai veidi aiamaal möllatud. See aasta küll peenraid eriti pole... Lilli ja tilli on. Õunapuu õitseb. Ehk saab ka mõne mammu... 
Sai veel Mellistes shoppamas käia. Külmkapp oli taaskord sõbralik .-  loe, tühi - et ei pane pead valutama, mida süüa...
Nüüd avastan, et olen veidi päikest saanud. Lahe. 
Natuke  tegin  tööd ka.
Mida veel tahta...
Kommentaare ei ole: