neljapäev, november 09, 2006

Juhe koos:)

Olen rikutud. Täna MTÜ-de koolitusel kimasin kohviautomaadist mööda, ja lugesin täitsa selgelt: OASUPP. Millega see lõpeb ??? Ricutus gradus gravis:P

Olen täitsa olemas, kui keegi juhtub mind taga ajama. KUI keegi veel minu vastu huvi tunneb;) Täna käisin lõuna ajal söömas oma kunagises lemmikkohas - "Zavoodis". Panin tähele, et seal on remonti tehtud. Aga hullud meeletused tulid meelde:P Kuidas öö otsa tantsisime, ja kuidas taheti mind AKNAST välja tõsta - mitte uksest:P Jne, jne. Aga piljardilaud on IKKA minu jaoks kohandamata - räige diskrimineerimine !!! Väga armas oli oma Laurat näha "Zavoodis" toimetamas ja mulle uksi avamas, ja kalli-kalli tegemas. Arvan, et mitte kõik kliendid ei saa Laura käest kalli-kalli, kui lähevad "Zavvi":)

Uusi sõpru usun, veel
leian sellel pikal teel,
kuid kas mäletate, kuidas jõime viina ?:P

Peaks ükskord öösi kõike kordama. Ühest vanast kohtuprotokollist oli lugeda, et peamine süütegu, mida noormeestele ette heideti, kõlas: "üüse ümber ulkmise peräst". Peaks äkki eeskuju võtma:P Aga praegu olen nii korralikuks muutunud,et POLE AEGA hukka minna - TÕELISELT raske juhtum, onju.

Kommentaare ei ole: