pühapäev, november 26, 2006

Olge ometigi :) palun

Kahjuks ma ei näinud dokfilmi näota tüdrukust. Arutasime Kristiga komme tüdruku kohta. Enne kui ma vihasta nagu Kristi, palun küll taas õppige kord SALLIMA teistsugust eripära ja AUSTAGE elu :)
Ma tean, et minu päevikut loevad inimesed, kel on sallivusega vägagi hästi. Oletan seda sellest, sest ma pole 10 kuu jooksul, mil olen avalikult päevikut kirjutanud, ühtegi negatiivset tagasi sidet saanud. Negatiivsed kisad on mujal minu kohta, kuid nende lugemisest püüan hoiduda... Seega, üleskutse ei olegi mõeldud teile, mu sõbrad!
Usun, igaühel on õigus elada! Ilusa naeratuseta... Näota... Käteta... Jalgadeta... Kõikidele on Jumal andnud HINGE, mis armastab ja / või vihkab, naeratab ja / või nutab... Usun, et hing soovib elada. Ja mitte kellegil ei ole õigus öelda, miks ta üldse jäeti ellu ja muud taolist lollust. Elus juhtub palju ebatavalisi asju. Loodusseaduste ega õnnetuste vastu ei saa meist keegi. Egoistid ei ole meie, kes mõistavad suurepäraselt erinevusi, mis on meie jaoks tavalised isiku eripära. Egoistid on need, kes ei saa sellest aru. Ei saa aru, et maailm vajab armastust ja mõistmist, mitte vihkamist ega haletsust. On üli meeldiv, kui mõistmatud hakkavad mõistma.
Loodan südamest, et väike tüdruk oskab elus armastada ka mitte sallimist. Ta on ju armastuse sees :) :
http://www.julianawetmore.net/

Vaatasin silmanurgast täna "Meie" saadet, kus rääkis Valli Lember-Bogatkina. Mulle meeldis ta sõbra ütlemine, et temast paistab armastust eest ja tagant.
Vanaduski on mõnele vastuvõetamatu.
Mõtlemata sellele, et saadakse isegi vanaks...
Samuti on vastuvõetamatu see reaalne võimalus sattuda õnnetusesse.

Elul on vahel kummmalisi ettearvatamatuid juhtumeid kõikidele! :) Olge ometigi valmis neid vastuvõtma! :) Mis sellest , et ei ole just kerged...

2 kommentaari:

ritsik ütles ...

täitsa lõpp!
Einoh, kõik hästi, kui pere ja sõbrad ümberringi nii armastavad ja head!
Ma neid väljamaa dokkareid vaadates üldes imestan, et sellistel lastel on nii palju sõpru ja koolis igati lahe, meil siin saab vähimagi veaga laps koolis väga hullu käitumise osaliseks

Tiia ütles ...

ehk olen õnneseen, kuid mina ei ole kogenud kooli vägivalda... kuigi 1 x olin klassivenna, kes mõnitas mind, poolt - terve klass läks talle kallale... ja 2 x kuulsin sõbrannalt/kooliõelt, kuidas kooli tüdrukud astusid ühe tüdruku vastu, kes julges minu kohta halvasti öelda...

aga jah, see minu kooli lugu oli 20...30 aastat tagasi...

küllap praegune olukord sõltub suuresti vanematest, mitte lastest. laps ei sünni pahaks, kõik pahed jäävad lapsele külge täiskasvanute hoiakutest. ja tv vägivald ja... kõik kõik kõik...

hea olla pole popp!