reede, november 24, 2006

Tantsides Pärnusse ja veinita Pärnust tagasi:)

Eile öösel tantsisime Tallinnas. Ööklubis Tallinn loomulikult, mitte linnas Tallinn :P Maarika, Kaido, Eva ja mina. Suuremaks kamp ei kujunenud, kuigi tegime Maarikaga head eeltööd. Kahjuks. Siiski meil oli hästi lõbus tantsutuju. Lülitasin end kõigest välja ja möllasin . Seekord oli klubis kuidagi vähe rahvas. Selle - eest oli tantsupõrand vahepeal meie päralt, mis iseenesest sobib hästi.
Kaido, kes esimest korda elus lükkas ja tõmbas ratastooli trepil, sai imehästi hakkama. Ka minu sülle võtmisega tuli Kaido imehästi toime, kuigi millegipärast tundsin, et ta käed natuke värisevad :P :D Ei tea, kas kartis, et lähen katki :P :)
Kaido on Maarika klassivend ja eile kaine autojuht. Silla juures laskiski politsei torusse puhuda, mille peale pärast hakkas Maarika hädaldama, et ta pole veel iial saanud puhkuda politseile ning ta hakkab torujuppe koguma ja teeb neist endale kaelakee. Mina lubasin omakorda öelda "aitäh" ja kee omale võtta :D:D:D
Maarikaga ei olnudki ma tantsimas käinud. Pildistasime ka patukest :)

Hommikul sõitsin Pärnu konveretsile. Ilus ja tore, kuid olime Mariga praktiliselt päev otsa kohvita ja söömata. Hommikul magasin isiklikult koos Maarikaga viimase minutini, sest voodi saime 4 ajal varahommikul... Pliit või poliitika naisele, kuid unistasin konverentsi esimesel poolel vaid kohvist, et silmi lahti hoida :) :P Häbi tunnistada, kuid see on tõsi!!! Ja siis toidust... Pärnu bussiliiklus on hämmastav - viimane buss sõidab Tartu poole kell 19.00 . Kugistasime Mariga kärmelt suupistet vastuvõtul, mis algas kell 18 ja natuke kohvi. Sõõm veinigi - oi ma vihkan veini joomise kähkukat :D See kõik toimus meil 15 minuti jooksul. Tormasime Strand Hotellist bussile :)
SEBE bussis ei ole ju soodustusi. Mul oli rahakotis 100 krooni. 120 eeku bussipilet. Õnneks oli erakonna liige andma puudujääva 20 krooni. Aitäh!
Oligi Pärnu reis.
Ei, asi nii hull ei olnud. Mõni ettekanne jäi meeldegi. Ja mu sees kummitab küsimus. Rääkiti naistest - noorematest ja vanemaist naistest. Siis mina tegin järeldusi, et naised, erivajadusteta ja erivajadustega, on kõik võrdväärsed. On ideaalne !
Aga ...
Aga tegelik elu ...

Olen energiat taas täis :)
Möllan projektiga ka edasi ja kõike muuga.

Hetkel olen Riina pool ja nautin kesköist kohvi :)

Kommentaare ei ole: