laupäev, november 11, 2006

:)

Laupäev. Järjekordselt. Magasin täna rahulikult üsna kaua. Juba paar nädalat hommikuti tundsin, et ma ei maga just hommikuti end välja. Olen öökulli tüüp olnud eluaeg ja vähese unega. Mul ei valmista mingit raskus hommikul vara tõusta, kuid nüüd igatsesin küll kord end magada välja. :)

Soovin taas leida isiklikku abistajat. See võtab kohutavalt energiat, kui päevast päeva mõelda, kes täna just abistab. Aga ma ei virise - kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab :) Seega järjekordselt siiagi, kes soovib lisatööd või teab kedagi, kes soovib lisatööd, siis töökuulutus on mu kodukal www.lux.ee/tiia nupukese "võtan tööle" all. Töökuulutus on muutmata, sest mina ei näinud vajadus seda lahkemaks muuta. :) Sest siis kaoks tõepoolest tööandja konkreetsed nõuded ära... Arvan, et isiklikuks abistajaks pakkuvad ja tulevad need, kes tõesti saavad silmapilkselt asjale pihta :) See pihta saamine kaasneb muide iga ametiga.
Isikliku abistaja teemaga olen leierdanud niipalju - enam nagu üksipulki ei viitsi. Igatahes vajan taas isikliku abistajat. Kes huvitub, sellele lähemalt infot isiklikult :)

Kommentaare ei ole: