esmaspäev, november 13, 2006

VÄRVILINE päev üle mitme aja

Pool päeva olin uppunud värvidesse. Tundsin mõnu. Proovisin taas maalida. Päris valmis ei saanud ega pidanudki saama - nokitsedes tuleb parem. Talveõhtul saab tulevalgusegagi värvidega mässada, kuigi päevavalgus on mitmeid kordi parem. Mind ei sunni keegi hommikul loome tööle sel lihtsal põhjusel, et olen öökulli tüüp :) Minagi ei suuda end hommikuti midagi head endast välja imema :D :P
Maalidele tekib juba väike järjekord! Uskumatu !!!! Ma pole ju proff veel.... Küllap originaalsus ka müüb. Loodetavasti saan see nädal tõendi ka, siis saan edasi minna maalimis ühinguga, maalid reisile panna... Jah, närviarsti tõendi taga seisab praegu asjaajamine. Enda süü ka. Ei ole vähemalt 25 aastat neuroloogi juures käinud, pole aimugi, kes võiks olla otsene minu arst. Muidugi võiksin perearsti kaudu, kuid siis ehk tuleb mul taas tõestama akata, et kasutan tõega jalgu :P Uskuge või mitte, kuid leidub uskumatuid Toomaseid, kes ei usu enne, kui nad oma silmaga ei näe :D Ajan plaani dr Talvikuga. Dr Vaasa lihtsalt ei saa kirjutada, kuna ta ei tööta närviarstina enam.

Mul on ikka mõistev Mäksa vald. Sellest kuust tõusis isikliku abistaja raha. Olen peaaegu õnnega koos :)

Pesin villaseid sokke LDC´ga. Tuli meelde, et puhastusvahendite koolitusel kõneldi, et LDC on parim villa pesija. Vanad sokid läksid tõesti valgemaks. Ega maa neid väga ei hõõrunudki. Polnud nagu mõttet. Kulunud on. :)

Vot nii. Ajan laiskust taga vahetevahel. :P

Kommentaare ei ole: