laupäev, november 25, 2006

möödub päev, nädal lendab...

taas kodus.
ehee, piilun silmanurgast praegu ÕNNE13 - vägivald tungib sinnagi.... ohoo, kas vägivallata tõesti ei saa enam mingi tv saade?

täna kummaline päev - lõpp kokkuvõttes hea rahulik päev. üle pikkade kuude saime kokku lyga. nohjah järgmine aasta saab meil keskkooli lõppetamisest 20 aastat. lubasin korraldada klassituleku. asja pont on selles, et olime 3 aastat kahekesi klassis :D ja veel üllatas lyd siiralt minu auväärne vanus :D ta teab mu vanus kõik see aeg, täna tegi mind mitu head aastat nooremaks - olin hästi elevil :P mis parata, kui näin noorem :D nüüd võime taas miu kuud rahulikult elada teades, et meil mõlemal on samuti peaaagu ok :)

tantsulõvide pildid nüüd mu kodukal www.lux.ee - piiluge, kui soovi :) mina nõiatibi näoga :D

äsja sain teada, et ehk jaanuaris alustab psühhodraama grupp minu jaoks - ega midagi mul veel vähe tegemisi :P

möödub päev, nädal lendab
ootan sind , kindel endas...

kuid keda ootan... või... mida... aa kindel endas olen nii või teisiti. aeg lendleb vaid.

Kommentaare ei ole: