pühapäev, november 19, 2006

elu taevatrepp

tiimikoolitus toimus rüütli tänava maailmas. hästi armas ärklikorrus, tuletas mingit vanaema maja meelde. miljöö hästi hubane. wc-gi oli suurepäraselt ligipääsetav. ainult nägin seal tõesti elu taevatreppi, millest olen ratastooliga üles läinud. ma olen elus igasugusi treppe näinud, kuid sellist treppi nagu maailmas - taevatrepp. :) järsk ja keerus ja hästi kitsaste astmedega. hea oli, et tiit ootas uksel ja oli valmis ees tooli lükkama/toetama ja mari tõmbas tooli tagant - saime üles :D tiit soovitas maailma töötajatele midagi trepiga ette võtta, ettekandjad kehitasid õlgu ning vaatasid mind kui ilma imet, kes pääses maailma. arvatavasti maailma ongi suht võimatu lifti ehitada...
tiit vabandas mu ees, et valisid sellise ligipäästmatu kohakese minu jaoks. tahtsin vastu vabandada, miks ta vabandab - olen ju ligipääsenud maailmale tema enda abiga. no problems!
alla sain lihtsamalt. kaupo võttis mind sülle. tiit tõi ratastooli :) mõtlesin küll allaminekule õudsusega, kuid meestele oli lihtne ja kergem.

olen roninud võõraste meeste süles munamäe tornitrepist üles - alla - ei olnuud nii õudne nagu maailma trepp :D

järjekordne näide, et ükski takistus min ei peata. ;)

hommik algas marile jalutuskäiguga tartust kaagverre. ta kas jäi bussist maha või bussi üldse ei tulnudki täna hommikul. vähemasti mina ei näinud bussi kohvitades.
mari hakkas hääletama. keegi peale ei võtnud. nii jõudiski hääletades jala luutsna jõeni, kus me kristagi ta auto peale võtsime, et tartu minna. st mari sai kohe linna tagasi. kuna soovisin hirmsast 12ks maailms olla, siis otsisin auto võimalus. krista nõustus kohe.

on ju mul armsalt hullud isiklikud abistajad ja sõbrad !!!

päevalehes selgitav artikkel jõulukaardi - kampaaniast. loodan, et kahtlejad hakkavad mõistma lõppude lõpuks, et elu on pagana tore üksteise mõistmises elu taevatrepil, millel võib igaüks käia omaenda moodi. :)

Kommentaare ei ole: