neljapäev, juuli 10, 2008

GNLD!!! Ettevaatust Lenor hapu/halb

Mäletate aasta tagasi blogisin suhteliselt palju GNLD-st?! GNLD ei ole mu elust kuhugi kadunud ja ma usun, et ei kao ka. Ma eriti ei ole tegelenud küll vähemasti poolaastat äripoolega, kuid tooteid, eriti puhastusvahendeid kasutan päevast päeva.
Olen GNLD sõltuvuses.
Paar nädalat tagasi ostsin nalja pärast Ajaxit. Sõbranna ostis. Piibelehe lõhn ja puha ning sildil veel 24 tundi kodus... Mitu päeva ei saanud aru, mix mul hakkas peavalu pärast põrandapesu. Siis äkki tundsin taldade all, et põrand ei olegi mõnusalt puhas ja sile. On nagu kile jala ja põranda vahel. SELGE: PESIN JU AJAXIGA. Toas hõljus küll IMELINE piibelehe lõhn, kuid ma olin sõna otseses mõttes nutma puhkemas.
Ma ei olnud endale vihane, et olin ostnud vahelduseks teise firma puhastusvahendit. Olin peaaegu ÕNNELIK, et see hetk tõestas taaskord, kui HEA ON GNLD oma toodetega :) Olen tarbinud GNLD tooteid 2 aastat juba järjest ning nii harjunud, et vahetevahel ei pannudki GNLD headust tähele enam. See loomulik osa kodus. :) Kodus hõljub GNLD TURVALINE PUHAS LÕHN :)
Ma olin vihane, et poes müüakse sulaselget keemia solki, mis on pealegi soodushinnaga. Inimese hävitajat... Hea küll, inimesed, kes on keemiaga harjunud, ei saa praegu arugi, millest kirjutan. Vähemasti arstidel peavaludega tööd arvatavasti jätkub...

Ühel päeval leidsin seina - kola - kapist lenori pudeli. Vahetades kõik puhastusvahendid GNLD omade vastu, toppisin vanad puhastusvahendid kastiga kappi. Igaks juhuks. Too oli too aeg, kus GNLD oli minugi jaoks kahtlus, suur küsimärk... Lenorit mõtlesin nüüd pesumasina panna... Sandra millegipärast enne valamist nuusutas - väga kole nägu tuli. Andis mullegi nuusutada: halb hapu liimjas hais tuli ninna.
Küsisin endalt, mix kuradi pärast ma kohe ei visanud minema...

GNLD on üle kõike - tahate või mitte.
Ja kui ei usu, proovige järele!
Mina aitan hea meelega teil proovida!

Tunnistan ausalt, et toidulisandid seisid kapis. Vahel harva sõin mõne all c ja oligi kõik. Võib - olla kogu see olnud masenkas ei lubanud selgesti mõelda, mida milleks teha tuleb... Nüüd tuletati meelde, et välja langevad juuksedki vajavad seestpoolt vitamiine jne. Jumalas õige jutt. Nüüd olen umbes nädala söönud ühte ja teist toidulisandeid, formula IV jne ja kogu mu olemine on tunduvalt erksam. Ja kohvigi muide joon jällegi vähem. Õhtul ei lähe mõte kohvile.
Eile küll jõin pärast GNLD koolitust Atlantises kohvi, sest silme ees hakkas virvendama. Mul madal vererõhk. Eile päeval polnud söönud ühtegi toidulisandit - küllap andis tunda... Või ma ka ei tea...
Üle pika - pika aja käisin jah isegi GNLD koolitusel. Koolitustest olen tundnud mõnikord puudust. Kuid siiski kõige olulisem on OMAENDA kogemused.

Kommentaare ei ole: