kolmapäev, juuli 23, 2008

Nii - loodan, et jääb rahule...

Käisin täna taas Raadi surnuaias. Korrastamas hauda. Abiks Sandra ja Timo. Värvisime pinki ja pesime hauakivi näo puhtaks (see on mamma väljend :) ) Arvan, et just tänane töö ülesanne oli mees -abistaja teha, kuigi Timo ja Sandra jagasid ilusti töö pooleks. Mina kui oleksin saanud, siis oleksin naiselikku jõuga hakkama saanud. Ja ma pole mees!!! :D :P Aga siiski oli hea, et Timo tuli appi.
Pinki värvimine ja hauakivi pesemine oli papalgi mitu - mitu aastat hingel, kuid... Loodan, et nüüd saab hing ja vaim rahu taas - suur soov täidetud . :)
Ja minu pärast öelgu sugulased või kes iganes mida tahes, kuid tõesti haud peab korras olema. Jüri ütles küll urni matmisel, et helista, kui hauaga abi vajad... Kas tõesti ainult siis? Olen vist noriv. Aga tõsiselt muul ajal võiks ka sugulased omavahel suhelda või mis... Saatsin Jürile sõnumi, et lähen täna kivi pesema - vastust ei ole veel saadetud. Mu enda meelest olen max endast oleva.

Minu hing sai kindlasti rahu.

Kommentaare ei ole: