laupäev, juuli 12, 2008

Mööbeldus tagatoas

Hommikul mööbeldasin. Tagatoas. Paigutasin diivanvoodi mugavamalt, et otsekohe esimesel silmapilgul ei oleks näha, kui mõni hommik õnnestub voodi ülestegemine pisut kehvemini :) Teki laiali laotamine on mulle hommikvõimlemine: püsti ja pikali, vasakule ja paremale keset aset :) Olen oma Viki hüljanud :( :D Magan tagatoas. Diivan lahti. Laiutan suhteliselt laias voodis. :) :) :) See on mõnsa!!!
Teine põhjus, miks tagatoa ümber tõstsin oli halbadest mäletustest kaugeneda... Ega suurt ei teinudki - kapp ja voodi vahetasid omavahel paika.
Abiks olid kaks noormeest: Timo ja Eiko. Ja Sandra. Ime kärmelt kõik sai tehtud! Vahetevahel on meeste olemasolu siiski väga vajalik :) Enamus mööblitükkide nihutasime olen ju teinud neiu - abistajaga. Ega see kerge pole olnud, kuigi oleme alati aeglaselt - enda meelest kiiresti - ja edukalt hakkama saanud :) Mõnikord olen siiski ühe noormehe appi saanud. Täna õnneks oli niisiis tervelt kaks noormeest! Aitäh teile!

Ise koristasin väikest viisi tagatoa kappe. Peeglilauakappe näiteks. Leidsin näiteks oma õpilaspileti Sillaotsa kooli ajast. :D Ei tea miks, kuid seal peal on 1. klassi näopilt kahe suure lehviga st mul oli kaks patsi... Kui hästi järeldada, siis too aeg ei pääsenud ma igal ajal fotograafi juurde, küllap leidsime emaga lahenduse 1. klassi pilti näol.
Sillaotsal käisin 6., 7. ja 8. klassis.
Esimene kool oli Aru 8 - kl kool, mida pole ammu - ammu. Lihtsalt suleti. Aru koolis sain käia 3 klassi.
Nii jah, olid ajad! Käisin küll palju kõikjal, aga mitte niii tohutult kui praegu. Pubekaeas eriti pidin valima tihti kodu neli seina selle asemel, et minna... Kuid too aeg tol hetkel ei saanudki teistmoodi olla ning oli siiski parim aeg tagant järele mõeldes. Siis olin küll tihti kurb, et kõik ei ole enam lapsepõlves ning tulevik oli väga kauge... :)
Arvan, et täna on minevik hoopis lähedamal, kui toona tulevik... :)

Kommentaare ei ole: