teisipäev, juuli 15, 2008

Tervitusi Kaiust!

Olen kolmas päev Kaius. Mul on olnud väga kihvtid puhkusepäevad :) Seda täiesti ausalt.
Olen käinud Mellal külas, kus nägin juhuslikult vanu tuttavaidki. Ma arvan, et Katile oli minu nägemine Mella juures veel üllatuslikum :)
Lõpuks jõudsin ka Habaja vanaemale külla. Kõik oli vanaema juures nii nagu umbes 13 aastat tagasi. Vanaema sama nooruslik ja elujõus nagu aastaid tagasi :) Imetlen vanaemat!!! Tahaksin isegi olla 81 aastaselt virk ja kärme, nooruslik. :D Mitte viriseda, et elu on olnud raske ja kole vaid...

Ja Sandra pere ja kodu, kus praegu blogin on armas. Ma olen hästi rõõmus, et nii lühikese ajaga on mind võetud sõbraks. :)

Varsti hakkame Tartu poole sõitma...

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

Habaja? Mulle lapsepõlvest tuttav koht...

Tiia ütles ...

Habaja jah!
Nii väike ongi tõesti maailm :)