laupäev, juuli 19, 2008

Kadunud asjade nimekiri pikeneb...

Isiklik abistaja Ly on täna kaduma läinud. Pidi kell 12 tööle ilmuma pärast eilsest sünnat, kuid ei ole veel tulnud. Kell on hetkel 19.30.
Jaajah, nii need asjad kaovadki. :)
Olen saatnud Lyle kaks sõnumid - igaks juhuks. Alati võib kõik juhtuda. Vastust pole saanud. Tiiana püüan mõista. Tööandjana olen natuke pahane. Kuigi ma ju ei tea, kas pahameeleks on põhjus... Kuid ma ei tahaks enam olla väga leebe ja lahke tööandja nagu olen olnud. Noortele endile on see halb. Nad ei õppi oma kogemustest, kui mina tööandjana ainult naeratan "pole hullu" st tee järgmine kordki paus töölt.
Kurb, et noored ei saa aru, et ükski tööandja ei soovi tööle võtta neid, kel ei ole kohustuse tunnet juba teisel tööpäeval... Nuttavad siis, et ei leia tööd. Halavad, et keegi ei võtta tööle või ei maksa head palka...
Kui töö ei meeldi, siis võiks vähemasti öelda. Siiski eile küll ei näinud ma Ly näost, et töö isikliku abistajana ei meeldinud. Ära tormates kellegi sünnale kallistas ta mind veel öeldes: "Homme näeme!"
Jätsime poole suurkoristuse eile veel tänaseks/homseks...

Väga huvitav, mis ja kui hea vabandust Lyl on, kui välja ilmub? Tahaksin siiski uskuda, et ta ilmub välja ja temaga on kõik suhteliselt korras...

Kommentaare ei ole: