neljapäev, juuli 17, 2008

See VÄIKENE maailm

Kohtusin täna viimaks ometi Märdiga. Olime kohtumist plaaninud oi kui kaua. Ja mis välja tuli "Suudlevad tudengites" istudes - meil on mitmeid - mitmeid ühiseid tuttavaid ja sõpru. Hämmastav, kui väike on ikka suur maailm!!!
Aa, kes on Märt :) Vahest loeb ta mu blogi. On sümpaatne ja abivalmis noormees. Loodetavasti minu sõprade nimekiri on jällegi pikenenud :)
Muide, Märt lubas MIND minu oma lage värvima panna :D:D:D Elame - näeme, kuidas ta selle teoks teeb :D Lae värvimine on küll vist üks töö vähestest, mida pole mina saanud teha. Vot, kui ripun lae all värvipoti ja rulliga, siis lasen küll video teha :D:D:D

Täna olin esimest päeva Timoga kahekesi linnas. Ta saab isikliku abistaja tööga väga hästi hakkama. Nagu kõik olnud mees - abistajad on saanud tööga hakkama... Minulgi on õigepisut harjumatu, sest kaks - kolm aastat ei ole olnud mul päevagi mees - abistajat. Pole hullu! Mõtlen siiski, et üks meesterahvas peab isiklik abistaja olema. Treppide ning talviti jää ja lume pärastki vahetevahelgi.

Kommentaare ei ole: