reede, november 07, 2008

All C süües...

Ei ole ammu - ammu ühtki sõna GNLD-st kirjutanud. GNLD tooted ei ole mu elus kuhugile kadunud. Tõsi, kasutan enda tarbeks peamiselt hetkel ning vahetevahel räägin nende väärtusest teistele.
Olen momendil rahul.
Sest prügita kõikjal üles liini ma lihtsalt ei suuda. Hetkel vähemasti. Kuid ma ei taha mitte sugugi väita, et ühel heal minutil ei ole ma ka GNLD-s director :) Mind on vist küll juba maha kantud GNLD-s, kuid siiski hingitsen omaette ja naudin GNLD tooted sajaga.
Süües täna all c, siis mõtlesin, et tuletan teilegi meelde, kui tähtis on vastu talveaega enda eest hoolitseda. Süüa vitamiinegi. Veel parem väga toidulisandeid, mis on GNLD-s. Aitavad ka väsimuse jne vastu.
Et raskel ajal, mis praegu on, ei saa luxust lubada...
Mmhhmmhh.
Aga inimese tervis ei ole ju luxus. Inimese säravad silmad pole ka nagu luxus... See on see ju, mis aitab inimesel raske aega üle elada.
Sellepärast isiklikult püüangi GNLD toidulisandeid ikka pisutki süüa... Mul ei ole aega haige olla.
Võiksin ka lugeda mitu põhjust, miks ei saaks GNLD tooteid tarvitada, et raha ei ole... Ei olegi. Kuid ravimid maksavad ju täpselt samuti...
Ühel päeval tundsin, et nohu kipub kallale tulema. Sõin poole päevaga 6...7 all c, ja tänaseni pole nohu :)
Puhatusvahendid on ikka üllatavalt HEAD. Avastan ikka ja jälle, milleks on ainuüksnes LDC kõik hea :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mina söön seda nn. pikka C-d, kuna see sobib täiskasvanule rohkem, muidugi samas on All-C jälle magusam ja mõnusam krõbistada. Ei ole Sind jah kaua koolitustel kohanud, aga noh, ega isegi igale ei jõua... tubli oled enivei!!!!

Tiia ütles ...

Tegelikult tihti ei klapi minu ja abistajate ajad - muidu käiksin koolitustel sagedamini. :) Usun, et tuleb taas aeg, kui näep mind tihti koolitustel :)