esmaspäev, september 07, 2009

Ega ikka umbrohi ei hävine:P

Olen ikka veel elus !!! Eilse päeva magasin küll sõna otseses mõttes maha. Suutsin ära ehmatada isegi Pireti, kes tuli haigele rohtu tooma, ja haige oli voodis teki all. MINA olin keset päeva voodis teki all - sellist pilti ikka iga päev ei näe;) Pole vähemalt 6-7 aastat ette tulnud. Siis tuli välja, et palavikurohtu, mille Piret tõi, ei olegi vaja, sest mul lihtsalt ei olnud palavikku. Kraadisime küll - aga mida ei olnud, oli palavik:P Külmetasin ja higistasin läbisegi, aga palavikku ei kuskil. Jube halb oli olla, nii halb, et ei tahtnud süüa, ja isegi kohvivaba päev oli.

Täna hommikul ärkasin minut enne kella, tundsin ennast elusana. Mõtlesin, et kas lähen linna, või ei lähe. Aga siin (linnas) ma nüüd olen, ja tunnen ennast kohe päris elus olevat. Ja oh imede imet, Maarjal oli Aloe Vera geeli. Toppisin nina geeli täis, ja ennäe imet teist korda, paari tunniga oli nohu lännu. Võtke või jätke, GNLD asjad ON head. Täna joon juba kohvi ja söön ka, ja teen midagi, mida ma avalikult ei ütle.

Vanasõna on ikka õige - umbrohi ei hävine. Elame veel:)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tiia,soovitan sulle ja ükskõik kellele lugeda John Kehoe "Vaimujõuga 21.sajandisse".Ise paadunud pessimistina olen selle omale Piibliks võtnud.Saame näha,saame näha.Oi,hea teki all lugeda ja mõtelda maailma asjade üle...

Tiia ütles ...

:)