teisipäev, september 01, 2009

Head õppimist kõikidele!

HEAD ÕPPIMIST KÕIKIDELE!
Just nimelt kõikidele!

Oli huvitav seik.
Mobiilne küsitlus e-valimiste teemal. Küsitlus nagu küsitlus ikka. 10 minutit. AGA kui küsitleja - daamile jõudis vist kohale, et olen puudega - see ei olnud üleüldse küsimuski - hakkas ta igat sõna rõhutama nagu ma ei saaks aru. Lisaks sõnade rõhutamistele, vastas ta mõne küsimustele välkkiirusel ära. Loomulikult mina omakorda välkkiirusel parandasin vastuseid. Sest sorry, mul on siiski vähemasti keskharidus, mitte 8 - klassiline... Ma ei saagi aru, miks ta oli veendunud, et mul 8 - klassiline haridus...
Küsitlustes häirib mind alati ainult kaks varianti: töötad või oled kodune. Hea on, kui on variant "muu". Täna vist kolmandat varianti polnud, igatahes mulle "muud" ette ei loetud... Otsekohe arvati, et olen kodune...

(Ma ei ole ju kodune, mõeldes, mida kõik ma ei tee. :P )

Ja küsitluse lõpetamine oli hästi kummaline. Nagu lapsele öeldi: "Ole tubli!"
Ups!
Küsitluse algus oli ikka teietamine.

Poliitika ja e-valimiste kohta käivad küsimuste vastused kuulas küll .

See küsitluse juhtum ei ole naljakas ega muud.
See on raske juhtum. Ikka jälle põrke ühte punkti...

Mina ei usalda enam 100%-lt ühtki küsitlus ega uuringut.

Kommentaare ei ole: