pühapäev, september 13, 2009

Oligi asjalik ja mõnus nädalavahetus

Eile sain niisiis Kaubamaja ees laadal Ragnarilt pildid kätte. Küllap riputan suuremalt jaolt kodukale, kuid mõned siiagi juba. Näituse eelnev öö oli töine kuid hästi lõbus. Margot ja Helena ronisid ühel redelil ühekorraga. Mina alt karjusin nende eest, et nad alla ei sajaks :)
Püsti seistes olid mul maalid rohkem otsem :P

Päris lõpuks :)
Loodan, et paljud teised pildid saavad tänase õhtuga kodukale.
Muidu oli nädalavahetus hästi mõnus. Luise oli minuga. Hea on mõelda, et noor inimene tahab veidi tööd teha ja saabki tööd teha. Tahan öelda, et miski pole võimatu, kui väga tahta. Küllap olen Luisele oma jälje jätnud, et ikka ja jälle tuleb Tallinnast minu juurde tööle, mind abistama... Täna hommikuks näiteks tegi neiu esmakordselt elus mannaputru! Nii saavad kõik neiud minult natukene kogemusi iseseisvaks eluks... See on pagana tore vastastikkune andmine. :)
Kuna eile oli hea päikeseline ilm, siis käisin surnuaiaski. Elutempo on suht kiire, et suvel jõudsin surnuaeda vaid korra... Siiski... Tegelikult eile haua tundsin, et papa ja vanaema võiksid olla küll minu üle praegu uhked... Surnuaias käimine ei pruugi nukker kohustus olla, vaid ka rõõmus - elu ju läheb edasi :)


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere Tiia.
Vabandan,sest tundsin isegi pisut kohatut piinlikkust,kui kaubamaja juures jäin enesele teadvustamata nagu hüpnootiliselt silmama teid Tiia ratastoolis.paar minutit hiljem jöudis ajudest pähe,miks ma silmasin.Aga ma vaatasin ja möttes mötlesin.Nii kena,armas ja ilus naine.Peamine ,silmis on elusäde ja näojoontes on tegemist Teie kujul väga möistusega inimesega.Küllap jumal teab ,mida teeb.Taevaisa on andnud teile köike omadusi niisuure küllusega,et kusagilt pidi ta selle tasa tegema.Igatahes Teie nägemine kaubamaja ees tegi hea ja sooja tunde.Osalt sellepärast,et olen juba 2 aastat leinanud oma tütrekest,kes suri ootamatult 2007 aastal,olles äsja viinud dokumendid Saaremaa kunstikooli.ka temal oli hea kunsti ja kirjanduse and.Köike head ja ilusat Teile Tiiatibu.

Tiia ütles ...

Tänan südamest nii sooja ja ilusa sõnumi eest! Lugedes tulid pisarad silmi :) Lihtsalt...

Laupäeval oli kaubamaja ees tohutult inimesi, ja ega ma enam ei vaata, kes mind vaatab - olen sellega harjunud. Ex ma isegi vaatan vahel mõnd inimest... :)

On siiralt hea meel, et suudan olla lihtsalt enda olekuga kellegile rõõmuks. See on minupoolne hea ja soe tunne.

Usun ka, et Taevaisa teab, mis teeb :) ja andnud mulle palju enamat kui normaalsed kõndivad jalad...

Soovin Teile häid soove ja ikka jaksu naeratada!