kolmapäev, detsember 27, 2017

Kas meenutad vahel kesk ruttu...

See on laul, mida meenutan igal aastal aasta lõpul... Raadiodes Vestmanni esituses "Tule õekest" kuuleb üliharva, kuid just Vestmanni on jumala armas laul.
Vabandan, kuid Lillepea esituses pole see laul see laul, ei poe hinge vist ealeski - vähemasti mulle. ´

Mäletan selgesti, kuidas lindistasin seinakella tiksumise saatel kassetile. kui sain esimese kassettmaki. Ja kui vihane olin seinakella tiksumisele. Seda ei mäleta, miks ei lindistanud juhtmega, vaid mikrofoniga - kell jäi ka ju laulule peale... Olin siis unbes 16 ... 17, umbes nii. Ma ei võinud ka muusikat kõvasti kuulada ega keerada - kõrval toas magas väike vend... Kassett peaks mul veel alles olema, kuid maki ei ole...

Ma soovin, et praegusel ajal  meenutame oma nääri- / jõuluöö muinasjutte, ja ikka hästi. On ju meil kõikidel, keda oodata ja kellega on palju ühist olnud. Mul pole õekest... kuid mul omad inimesed, keda igatsen alati näha ja kellega koos olla...

Mul on olnud tõesti imelised jõulud - kuigi probleeme jätkuks ka jõuludesse. Küllap jätkub neid ka uute aastasse ja kes - teab - kui - kauaks veel... Aga jõuludeaeg on olnud imelisemad üle paari aasta. Südames mingi rahu ja rõõm. Palju asju sai tehtud. Palju jäid tegemata... Kuid kõike ei saagi ühe korraga. Siis kaoks elu võlugi...

Jah, võib - olla ei pandud tähele, et ma ise ei pannud avalikult kuhugile - ei siia blogi ega facebooki - ühe lauselist jõulusoovi. Otsustasin, et see aasta lihtsalt ei pane - see on kõige lihtsam ja ... Kuid tegelikult ühe lausega ei jõua kõikideni niikuinii... Ja mul on viimasel ajal on tunne, et ise mäletan kõiki, kuid kes mäletab mind enne kui tuletan end pool vägisi meelde... Äkki ma lihtsalt surun end peale...
Eksisin.
Või noh, selle tobeda tunde peaks unustama.
Olen saanud palju - palju häid soove. Igas kohas. Nii neti kaudu kui ka kodus. Ja postkastiski.
Ma usun, et imelist aega jätkub nüüd järgmiste jõuludeni.Ja kindlasti jagan imelisi hetki siingi blogiski.
Tegelikult oma mõtetes soovisin siiski kõikidele parimaid jõule. Ja nii mõnigi võib leida minult üllatuse...

Hoiame üksteist ikka ja alati!
Olgem siirad ja ausad enda tunnetes. 
Kui ei jõuagi alati kallistama, siis mõelgem neile, kes on olulised ja tähtsad.  

Kommentaare ei ole: