laupäev, veebruar 10, 2018

Mul on tõsine küsimus - mis saab toimuma märtsis - aprillis 😋 Hästi postiivselt.

Paar päeva tagasi postatas minu e-postkastigi edastatud koostöö pakkumine. Edastaja oli meie SJK Kirjastuse Ly. Päris huvitava koostöö pakkumise on teinud Swedbank meie kunstmikkele. Esialgne soov on teha 25. aprillil, kui tähistatakse Eestis Mitmekesisuse päeva,  Swedbanki peamajja Tallinnas näitus. On ka tuleviku plaan, milledest siinkohal vaikiksin. Mulle tundub ka see äge.
Muidugi mulle tundus see tõepoolest kihvt koostöö pakkumine, et vastasin ise Mare Heinluhtile, kes
projektijuht, mitmekesisuse valdkonnajuht Baltikumis. Olen lihtsalt harjunud ise asju, ka oma näituste asju läbirääkima ja ajama. Siis olen kindel, et miski ei lähe viltu või kui lähebki, siis vastutan ka ise.
Praegu loodan küll, et saab olema ühisnäitus.
 
Minu kodu pank on küll SEB, sest et tolle aja Hansa pank (mäletan vist õieti) kohkus, kui tahtsin oma konto avamiseks allkirja kirjutada jalaga... Ja siis läksingi Ühispanka, kus jalaga pandud allkiri toimis,  kuigi vaadati kahtlevalt... Kõik juhtus tunni jooksul. Võiksin öelda, et pea 19 aastat tagasi sai valitud oma jala järgi , mitte millegi muu järgi 😁Täna ajab naerma.

Kuid,
mõtlen juba, et vajan aprilliks Tallinna öömaja. Muidu saan iga nädal Kaagvere - Tallinna vahet sõita nagu tõeline suur tegija 😋😉😊 See edasi - tagasi sõitmine saab ka olema loomulikult mõnus.

Kommentaare ei ole: