pühapäev, oktoober 21, 2018

Päris imeline pühapäev...

Pühapäev algas  ei-midagi ütlevat...
Pühapäev lõpeb palju tõotavalt. Ammu ilma ei ole mu südames sellist rahuliku tunde olekut olnud...

20. augustil 2019 olen mina Tallinna Lauluväljakul koos Andrea Bocelliga.
See päev on nüüd mul kinni.
Kes soovib minuga tulla? Loosi läheb kontserdipilet ja suveõhtu õnne mõnu minuga  💓😉 Öelge mulle 7 meelitavalt sõna, võib privaatseltki .

Uuel nädalal, mis homme algab, kohtun usutavasti kahe tüdrukuga, kes huvituvad isikliku abistaja tööst. Praegu tunduvad mõlemad tublid tüdrukud olema.
Ma pean tänulik olema Merilile, kes jagas facebookis töökuulutust ja ka infot.   Imeline on see, et ta isa oli minu parim sõber Karel...  Usun või ei usu, kuid on tõesti neid, keda tunned nii lähedal isegi siis, kui nad läinud ülalpoole pilvi...   Kunagi sai Kareliga rääkitud kahest Merilist, sest et ka minul on tütar Merili - sai naeratatud tüdrukute pärast... Nüüd täna naeratan ka. 😊 Merilid on mõlemad omamoodi tublid ja hakkajad...

Loodan, et varsti on jälle piisavalt palju lisa - käsi, et saan ka oma toimetustele mõelda rahulikult st et ma ei pea nii hullu moodi juurdlema ja  mõtlema, kas see või too plaan saabki teoks tehtud ning kas julgengi midagi uut vastu võtta...  See väsitab mind tohutult... Momendil tunnen endas taas energia voolu...


Kommentaare ei ole: