reede, oktoober 12, 2018

Üle Eestimaa laiali ehk õhus on mu värve!!!


Minu näitus "Igatsus"
15. septembril kell 16.00
Värska Kultuurikeskuses
Essmaspäevast on seega minult näitust ja maale kolmes kohas üheaegselt:
1. Haapsalus
2. Tallinnas
3. Värskas

Ei usu isegi. 
Kuigi see näitus sai Kellyga plaani võetud varakevadel. Mu kalender oli oktoobris täiesti tühi... 
Ja mul on siiamaani vaid kaks külalisraamatut... Pean kiiresti kolmandagi külalisraamatu muretsema  😃 

Värska aga  lähen rõõmu ja ärevusega. Loodan, et saan teada  natukene ühest olulisest inimesest mu elus, kellest ei ole aga ma aastaid mitte midagi kuulnud... Omal ajal sai Värskas väga palju ja tihti käia võimlemas, ikka kolm - neli aastat järgemööda... Tädi Eva treeneri käe all julgesin hakata ise miema diivanilt ratastooli, õppisin kukkuma ja roomama - olin siis juba (alles!!!) 18 - 19 aastane... Siis tulid mu ellu hoopis muud väärtused, kuid minu soov oli, et side tädi Evaga ei katkeks. Ta käis kunagi siin Kaagveres külaski, kui vanem tütar  oli paarikuune... Ta oli siis mu üle õnnelik... 😊 Kuid elu keerdkäigud ei ole viinud  enam meid kokku... 

 

Kommentaare ei ole: