neljapäev, oktoober 04, 2018

Täna sain aru, et näituse avamise aeg on mitmedele inimestele segane, sest on mitmeid kuupäevi ja kellaaegu... On tõesti. Arvasin enda sees kohe, et see võib juhtuda, et inimestel läheb sassi. Mu sisetunne ei eksinud...

Näitus "Julgus elada" avamine on 9. oktoobril kell 15.00 Salme Kultuurikeskuses.
Kuid kuulsin, et seal olevat ligipäästetavus paha. Kaldtee nagu on, kuid eluohtlik . Mina ei ole Salme Kultuurikeskuses veel käinud. Ei tea, mida arvata. Pean oma silmaga nägema, kuidas saan näituse avamisele.
Kuid, kui osutub tõeks, mida kuulsin, siis olen seekord tõsiselt pettunud näituse koha suhtes.
Jah, mul on olnud näitusi kohtades, kuhu ratastooliga väga ei ole päästenud, kuid nende näituste eesmärgid on olnud muud...
Sellel näitusel on kindel eesmärk. Minu meelest. Selle näitusega saaksime julgustada elama erivajaduste inimesigi ... Kui ma ei saanud valesti aru, siis alguses oligi sõnum, et näidata kõikidele julgust elamiseks. See oli see, mis esmalt mind paelus ja kaasas. Aga n üüd, kui erivajadustega inimesed , võib - olla ka erivajadustega lapsedki ei pääse näitusele, siis...  olen tõesti pettunud.
Küsisin täna õhtupoole facebookis avalikult näituse reklaami all, kuidas ligipäästetavusega on - siiani, mitmeid tundi hiljem ei ole vastatud mulle.
Ehk ma virisen praegu asjatult.

Ja kui oleks olnud minu teha, siis oleksin töötoa teinud erivajadustega lastega, et jagada oma julgust suureks kasvada ning samas julgustada nende vanemaid...

https://www.lastefond.ee/

Mina aga osalen aind ühe maaliga. 

Tean seda ka, et järgmine aasta on seesama näitus Tartus vägagi ligipäästetavas kohas.


Kommentaare ei ole: