neljapäev, märts 19, 2020

Tom kirjutab ka isikliku abistaja teenusest

https://tomka.ee/igapaevane/isiklik-abistaja-avab-ukse-maailma/?fbclid=IwAR0uOlamQsCe6ZgKIlFIhwcBaQVb5yweEee3rHZ3u4yWHtMuICwuP5tV7VI


Hästi palju on ühist minuga - ja see on väga loogiline. Minu Kuldvõtmekese ütlus on levinud laia maailma - rõõm mulle.
Jüri kommenteeris facebookis, et 90-ndate alguses jäi teenus KOV-des toppama, kui läks teenus neile...   Jah, nii see oli. Jah , kui siis oleks teenus paremini edasi läinud, ehk oleks siis ka minu abielu õnnelikum olnud või vähemasti õnnelikuma lõppuga - ma ei tea, kuid jah... Arvatavasti oleksin saanud ilusti ülikooligi lõpetada jne.

Mina olen ikkagi arvamusel, et Kuldvõtmeke ei tohiks olla projektipõhine, et keerab vaid projekti lahti ja kui projekt sulgub, siis ...või lihtsalt KOV-de keeramisel, mis võib viia jälle toppamiseni... Kuldvõti peab ikka elu lõppuni olema turvaliselt omaniku st erivajadustega inimese käes, et keerada oma maailm lahti. Teenust ei tohi areneda ja laiendada ERIVAJADUSTEGA INIMESTETA.

Kommentaare ei ole: