neljapäev, märts 05, 2020

Jääge julguse juurde elada

Minu meelest, see, mis praegu koroona ümber käib, on juba üle mõistuse. Nagu muid haigusi polekski enam maailmas, mis on ka nakkavad ja surmavad... Või muid õudsaid uudiseid ka nagu ei oleks... Kuidagi aetakse siiski paanikasse öeldes olge rahulikud.
Ise arvan, et ma varsti ei vaata ega kuula ühtegi uudissaadet. Öelge, miks peaksin kuulama, kuidas inimesed hävitavad endid...  ja elu enda ümber...
Mina pole kuulnud, et haiglaid  oleks karantiinis... Aga laevad on, üritusi jäetakse ära jne.
Mina julgen uskuda, et selle viirusega on miski asi viltu... Järjest rohkem tundub maailmas on mingi sõda... Võib - olla on seda koroonat millekski hoopis vaja - uurimiseks, või ...
Ma ei saa  aru, ühest haigest, kellel oli tundmatu uus viirus - nagu aru saan, lihtsalt külmetus viirus palavikuga -  kohe teati, et on nakkav viirus ja väga surmav . Tuli praktiliselt üle öö ülemaailmne kaos... Kuidas teati, et ühest inimesest, et viirus on nii kohutavalt nakkav ja  samas nagu ei ole ka.  Olge kodus... Võib jääda kopsupõletikku jne , siis haigla - see arusaadav... Kuid mis ravi on karantiinis olevatel, kes saavad terveks... Minu jaoks  sadu vastamata küsimusi... Võib - olla olen lihtsalt loll.
Kuidas termokaamerate jaoks leiti raha, kuid näiteks teistele tõsistele haigustele ei leida aastaid piisavalt raha... Vähemasti Eestis.

Igatahes mina elan julgelt edasi...
Pesen jalgugi 😋 nii nagu ikka tavaliselt.
Olen olnud poolteist nädalat toas - minu tavaline.

Elamise eest ei page kuhugile.Elamise juurde kuulub lõpuks ka surm. See tähendab, et mina usun, et surmgi tuleb siis, kui peab tulema. Enne surma peaks ikka säravalt elama. Keegi ei ole kaitstud haiguste ega õnnestuste eest...

Me peame harjuma selle viirusega elama. Ütles keegi arst. Mõistlik.
Usun, et paanika m öödub ka ühel ilusal päeval...


Kommentaare ei ole: