reede, märts 13, 2020

Vajan isikliku abistajat



Isikliku abistajana on Sinu tööülesanne mind füüsiliselt abistada nii kodus kui väljaspool kodu, mõnikord välismaalgi.
Elan  oma täisväärtuslikku elu aktiivse,  energilise ja rõõmsameelse naisena Sinu füüsiliste abiga. Isikliku abistajana abistad füüsiliselt mind nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina ise füüsiliselt toime ei tule.Kindlasti minu ratastooli käsitsemine. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, või oled minu hea vari! Ma ei vaja kõrvalabi 24/7. Teen oma jalgadega palju kodu- ja muid toimetusi. Nii võivadki tööaja pikkus oleneda paljudes asjaoludes ja tegutsemistes, st on paaritunnilisi tööpäevi, aga mitmepäevalisi tööaegu - kõik saab kokkuleppida mõlemale poolele sobivalt ning täpselt nii palju (või vähe) töötunde nagu Sulle sobib. Olen tööajas paindlik nii palju, kui võimalik. 
 
NB!!! Praeguses Eesti eriolukorras koroonaviiruse ajastul peab ka minu elu ilusti ja kenasti edasi toimima. Rohkem küll kodus, kui kuskil mujal. Kindlasti mõtlen ettevaatusabinõuedele, et ise ja Sinagi jääme terveks. Võib - olla selletõttu vajan füüsilist kõrvalabi pisut vähemgi ühes kuus.

 Töö sobib hästi üliõpilastele ja/või neilegi, kes soovivad uusi kogemusi ja väljakutseid, avardada omaenda silmaringigi, teha asjalikke asju ning lõbusamaid tegevusi, reisida ning teenida lisaraha osalise tööajaga.
Minu isiklikuks abistajaks sobid Sina, kui oled kohusetundlik, usaldusväärne, rõõmsameelne, rahumeelne, tolerantne, julge ja keskmise füüsilise jõuga. Soovitavalt noorem naine.

Minust lähemalt saad uurida ja lugeda siit blogist  http://www.tiiajarvpold.ee/
Väljaõpe minult töökäigus. Töö saad selgeks mõne päevaga. Eelnev töökogemus ei ole oluline.
Peamine Sinu töökoht on minu kodus Tartumaal Kaagveres. 
Tööandjaks Kastre vald koostöös MTÜ TM Loovusega.

On hea
konkurentsivõimeline  tunnitasu. Võib tulla Sulle ka üllatusi hea töö korral.
Lisaks saab tasutud töölkäimise kulud (transport, isiklik sõiduauto, kultuuriüritused, reisid jm). Kohv - söök minu poolt.
Juhiload ja sõiduauto ei ole olulised. 
 
Minu ja isikliku abistaja töö leidmisel või lisaküsimuste korral võta julgesti kontakti: tmloovus@gmail.com ja/või 5529317 (vastan ka sõnumile). 
Ole hea kirjuta, palun, miks peaksin Sind valima enda isiklikuks abistajaks s o motivatsioonikiri paari lausegagi! 

Tule töövestlusele, proovipäevale ja siis juba tööle!
Heakohtumiseni 😍

Kommentaare ei ole: