laupäev, oktoober 10, 2020

Argimure - külmkapp seekord

 Argimure vahel meenutab, et tuleb lahendada päris omi asjugi 😋 Tihti on tunne, et kodus on kõik korras ja ei saagi nagu miski viltu minna...

Hetkel mul tunne, et pean kuskilt saama uue külmkapi. Ma ei soovi kasutada sõna "muretsema"... Sest armas  vana külmkapp tilgub, kuid külm on ka... Vett olen  avastanud alumise riiulilt ehk põhjas  see nädal kahel korral, täna õhtul teist korda... Aru ei saa, miks kust tilgub... 

Mulle sobib töökorras kasutatud külmik. Kuid tavakülmik allpool ja sügavkülm üleval, siis mul ligipääs   igapäeva söögitele. See  on küll lihtsalt postitus sellest, millele tuleb mul lähiajal veel mõelda lisaks kõigele... Aga kui juhtumisi kellegil lugejast on kuskil  sobiv külmik üle, võite julgesti mulle pakkuda... 

Kindlasti püüan poodidesse minna lähiajal...

Kahju, kui hoidised ja marjad halvaks lähevad... Suure armastusega korjatud ja tehtud... 

Jõuluvana sooviks vist ei saa vist , pikk aeg oodata... Ma ei osanud arvatagi, et külmkapp hakkab tembutama. Töötas täitsa korralikult vast kuus aastat, on kasutatud...  

Elu on see igatahes!😏


2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

külmkapi tagaseinal alumisest riiulist kõrgemal on tavaliselt kondendsvee äravooluava.
reeglina on seal avas üks plastmassvarras, see ava on umbes ja tuleks puhastada.

Tont.

tiia ütles ...

Aitäh! Sa oled hea nõuandev Tont.