pühapäev, oktoober 18, 2020

Külmkapist ja ...

 Külmkapp korras. Mulle andi head nõu. Äravooluava sai puhastatud.     Arvatavasti  oligi pisiprobleem. Suur tänu tähelepanijatele!
Uut külmpkapi ma ei vaja igatahes.
Üks hetkel jälle vähem.

Täna õhtu ma aga ei mõtle ei muredele ega rõõmudele. Olen  omas mullis. Igatsev, pisut nukker... Sellisena tavaliselt ei teata ega nähta mind... See on minu tunne ja hetk aegki rahulikuks keerada. Lihtsalt  olla. Üksi. (Magavate kassidega.)  Muusikaga... Mõtetega. 
Mõni ütleks, et kas sul depreka alge... 
Kindlasti see mitte.
 Usun, et seesugune olemine on hoopis kohtumine iseendaga taas roihkem. Viimasel ajal olen olnud teistele, kuid mitte iseendale... Tundsin, et jaksu nagu ei ole või taolist, k uigi tegin näo, et kõik on parimas korras. Ja on ka... 
Aga mul on ka salahing... Salaelu... Õnneks seda ei saa näha... keegi... Võib - olla ühte nägijat igatsesingi, kuid teda ma ei ole kohanud veel... Aga ma ei teagi, kas soovingi oma vabadus kellegiga jagada... See on jälle minu saladilemma... Vahel oleks õhtuti mõnus kellegiga koduseid asju arutada või hetkekski unustada, et olen kellegile klient... See väsitav vahetevahel,  et kõik koduasjad minu kaelas, ei oleks nagu päris oma inimest, kellega tähtsaid asju arutada... Aga ei, see on minu valik. Minu elu. Ega ma ei nutta. Kelle õlul peakski need olema, kui mitte oma õlgadel. Igatsen olla vahel nõrgem,  pagana pihta, olen ju naine. Arvan, kui mul neid tundeid kord enam ei oleks, siis oleks tõesti midagi viltu minuga... Ma olen paarimates aastates, võin ju veel armastusele mõelda. Lõpuks armastuse mõiste on lai, sellele peabki mõtlema... 
    Hommikul olen jälle endamoodi. 
Oh, jumal või kurat, olen praegugi enda moodi. Lihtsalt sellist mind ei nähta...  Hea ongi. Muidu tuleb vist küsimusi või manitsusi laviin... Siis tuleb mul endal vastu küsimuste sadu, kas olen tõesti nii teistmoodi... 

Head uut endamoodi olemise nädalat!
Mulle saab olema põnev nädal... Usutavasti tuleb ette üllatusi ja ootamatusi - ühesõnaga, elu rullib mõnuga.

Kommentaare ei ole: