reede, detsember 10, 2021

Jõulukontsert


 Loodan, et  tuleb taas väga mõnus kontsert. 

Mina laulan loodetavasti esmakordselt elus kontserdil ka publikule rõõmuks. Minule on  olnud  need kolm neli kuud, mis olen oma häälega ja lauluga tegelenud, puhas nauding ja rõõm. Kindlasti laulmise hetk laval on selle aasta üks suurimaid põnevamaid hetki. 

Hullumeelsemaid hetki.

Aga kihvt on proovile panna end.

Olen iseendale superstar.

Kindlasti on Germanil eriliselt hea meel, et julgen lavale ka minna... Ma ei tea, kuid mul pole veel mõte hetkekski, et ma kontserdil ei laula... Kuigi aprillis, kui läksin esimesse Germani tundi, siis ma tõesti ei mõelnudki, kuhu see lõpuks viib või   milleni viib ... Andsin lihtsalt võimaluse iseendale.

Pabistan siiski. Pabin  on OK, siis tean, et teen asju südamega. Mitte niisama... Kõige rohkem kardan, et mu hääl mu seest ei voola välja... Kuid usun, et üks heli ikka tuleb.

Kommentaare ei ole: