neljapäev, juuni 30, 2022

Ausalt ka...

 Ausalt ka, mul on vaja isikliku abistajat /   isiklikke abistajaid juurde. 

Hetkel on miski viltu ... ning ma ei saa aru mis... Kus on asjalikud ja vahvad inimesed, kes soovivad toreda töö eest raha  ja inspiratsioonigi edaspidiseks, ja paindlik töö veel... Nii palju kui mina tean, on endised ja praegused abistajad endalegi saanud  minult killukese inspiratsiooni. Ja paindlik olen ma tööandjana tõesti. Tihti loobun mina ise kuhugile minemisest, kui  käsin ilmtingimata tööl olla, kui ei saata tööle tulla, vahel pigistan silma kinni, kui jäetakse magama ...

Ilmselget lõputult ei saa mina ise loobuda. Siis kaoks mul üleüldse isu edasi püüelda ja  luua...  Ei leiaks endas inspiratsiooniallikat... Ka nii saaks elada, kuid selline baaselu pole arvatavasti siiski minu jaoks. Ma ei suuda väärtustada lihtsalt konutamist... 

Tegelikult mu elukene toimib hästi. 
Olen tänulik, et suudan suht palju üksi toas toimetada ja möllata. Teha kodukontorites tööd. Praegu oleks küll aga õige moment luua õueski. Mitte suurima palavusega, kuid suvi on ju.  Tänagi lükkasin vahva loomise asjakese edasi... Kõik oli paigas, kuid keegi ei teadnud ju näiteks, millal abistaja laps jääb haigeks... See on elu.
Aastaid püüan luua sos süsteemi sellikseks olukordadeks nagu täna... Eriti pole õnnestunud, sest  see peab alati kättesaadav olema... Vahel on siiski toiminud, täna toimis ka paarkümmend minutit kodus...  Hädavajalik tehtud, kuid täna oleks olnud vaja sos isikliku abistaja süsteemi tunduvalt kauem. Väljaspool kodu... See hea, et sain plaani edasi lükata. See teeb veidikene rahulikumaks... Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab . Mingil hetkel. Võib ju olla, et täna polnudki selle tegemiseks õige hetk. Asjad juhtuvad või ei juhtu põhjusega.  
Ligi kolm kuud olen otsinud uut inimest / uusi inimesi. Millegipärast neid pole. Ei ole huvigi üles näidatud isikliku abistaja ameti vastu, mis ei eriharidust... On vaid eriline töö.
Mul on tunne,  et maailmas on inimesed otsa saanud.
Või ei ole tööpuudust
Või...

Head endised ja praegused mu armsad isiklikud abistajad, kes seda postitus loete, pistke mu messengsri või postkasti 1 lause, miks on või ei ole olla kihvt mu isiklik abistaja. Aega on täpselt homme hommikuni. Need arvamused lisan järgmise töökuulutsele. 
Ja homme väike pidupäev ka - Kuldvõtmekese päevast lähemalt homme 😉

Kommentaare ei ole: