teisipäev, juuni 28, 2022

Kurb jahmatus ja suur küsimärk...

 Täna sain teada, et minu perearsti enam ei ole...  

Mina pole ju peaaegu kaks aastat  artstil käinud. Ei ole olnud nagu vajadus... Kuid teadsin, et perearstikeskus kolis, mu perearst oli Tartus ning usun, et jääb ka linna. Paar nädalat tagasi hakkasin uurima, kus ja mis ajal on mu perearst...

 Jalal on veidi vastik sünnimärk... See juba mitu aastat, nüüd suurem ja koledam...    

Ma ei saa aru, miks ei võiks patsiente teavitada, et neil on uus perearst või et arst kolis uute kohta... Tean mitmeid, kes on  justnimelt arstikeskuste kolimise   tõttu hädas olnud. Läinud vanasse kohta arstile... 

Kõike muud saadakse teavitada, kuid üliolulist asja, mis on otse tervisega  seotud, seda ei ole  võimalik... Väga huvitav, kas pole... 

Loodan , et uus perearst saab olema sama asjalik ja sõbralik nagu oli perearst Marge...


Kommentaare ei ole: