neljapäev, juuli 14, 2022

Juhe on koos

Ma ei tahagi täna naeru nägu teha, et olen naerune... Tegelikult kõik hästi. Kuid tundub, et miski ei edene. Asjad seisavad.  Annan endast maksimaalse, kuid tulemusii ei näe kuidagi ..  See kurb. Ajab närvi. Lihtsalt küsin endalt, kuidas ja kas vajan rabelemist... Alla andmise tunne on... Seda tunnet pole olnud mul kaua. Ausalt ka. 

Tean, et ma ei anna alla. Pole minulik ju...

See on minu tõde. Ja kellele peaksin alla andma... Kõik, mis teen, teen ju endale kõigepealt...  Mina loon. Ma vist ei suuda luua alla andmist... See tundub ka  hetkel häirivat... Mis ajab ka närvi... 

Mis ma soovin hetkel... Ma ei teagi... 

Energiat... 

Võib ju mõelda, et tiiatibul deprekas... Ei ole. Lihtsalt keegi vajas täna minu energiat rohkem... Küll saan homme selle tagasi, mis kuulub mulle. Hea rahuloleva tunde. Muret pole. Vahel ongi vaja natuke halvimaid tundeid, et end rohkem laadida... Kommentaare ei ole: