laupäev, juuli 02, 2022

Tööpakkumine taaskord siiagi: VAJAN ISIKLIKU ABISTAJAT

 Vajan väga isikliku abistajat / isiklikke abistajaid, kelle tööülesanded on mind füüsiliselt abistada toimingutes, millega mina ise toime ei tule.  Naljaga pooleks, kuid tõsimeeli võin öelda, et isikliku abistaja on mu käed ja jalad, sest elan täisväärtuslikku, aktiivse naise ning loomingulist elu. Mu eriline elu on tegelikult tavaline nagu meil kõikidel elud on.

Töökoht on peamiselt mu kodu, Kaagveres Tartumaal, kuid on ka kindlasti väljaspool kodu. Sest käin iga lpool ringi ja teen erinevaid asju.

Tööaeg paindlik, mõlemapoolsel kokkuleppel. Tööpäevad võivad olla lühikesed või pikad - vastavalt minu vajadusele ja kokkuleppele. Ma ei vaja kõrvalabi 24//7.

Väljaõpe minult.
Töö saab selgeks mõne päevaga.
'
Soovin, et isiklik abistaja on usaldusväärne, avatud meelega ja hea keskmise füüsilise jõuga.

Isikliku abustajale pakun meeldivalt ja sõbralikku töökeskkonda, usutavasti natuke inspiratsiooni edaspidiseks oma elule, uusi kogemusi ja avastusi, uusi tutvusi ka.

Isikliku abistaja teenus on koostöös Kastre vallaga, kellelt leping ja tunnitasu 6.30. Lisaks üllatused ja hoolitsus tööl käimise eestki. minult ja MTÜ Loovuselt.

Töötamine minu juures sobib suurepäraselt lisatööna või õpilastele / tudengitele või samuti emadele, kel on laps. Mul on olemas mängunurk.

Julgustuseks lisan mõtteid endiste ja praeguste isiklike abistajatelt minuga koostöötamise kohta::

Diana: Sind koheldakse nagu päris inimest ja sinu endana, mitte asja. Tänapäeval on see pagana                haruldane.

Erika: Tiiaga ei hakka kunagi igav! Saab nalja, uusi oskusi ja tutvusi, saab trenni, kodumaad avastada jpm!   Mõnus on see, et ise ei pea eriti mõtlema, kõik öeldakse ette. 

Mirjam: Tiiaga on alati vahva, ma ei tea  teist nii toredat ja paindlikku tööandjat!

Kristel:  Mulle meeldis, et Tiiaga oli töösuhe koostöö nagu inimene inimesega, mitte võõras ja käsu                   täitja.

Egle:   Olen tänulik, et sain kooli kõrvalt teha tööd, mis seondus ka minu erialaga. Õppisin sel ajal nii mõndagi- nii vaimselt kui füüsiliselt. Lisaks olen väga tänulik ka paindlikule graafikule.

Palun võtta kontakti, kui oled huvitatud ainulaadset tööst minu isikliku abistajana: tiia.jarvpold@gmail.com või 5529317 (vastan sõnumitele ka).

Heakohtumiseni😀

Kommentaare ei ole: